avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Obligații de platã (întreținerea) pentru ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Obligații de platã (întreținerea) pentru un apartament

Este foarte posibil să îl învinuiesc pe nedrept pe administrator, întrucăt nu cunosc bine ce obligații de plată am, având în vedere că:
- am un apartament cu două camere de 56 mp, la etajul 4 - ultimul etaj, am centrală proprie (căldură și apă caldă), și sunt o singură persoană.
- Menționez faptul că prin casa mea nu trece nicio țeavă de căldură (toate se opresc la etj 3).
Vă rog în măsura în care este posibil, lămuriți-mă. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: StoicaMarian , utilizator 09:58, 25 Martie 2010
Mulțumesc foarte mult!
Depun tot efortul pentru a mă informa direct la sursă (firma care citește - calculează), și voi reveni cu date suplimentare, cât mai curând. Cu respect Marian S.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul al consumului comun in condominii fara repartitoare gabi_ermelinda gabi_ermelinda in cazul in care intr-un condominiu nu sunt montate repartitoare de costuri cum se face calculul pentru partile comune. Care este procentul? (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza partea comuna din caldura? zamcanuvictoria zamcanuvictoria Revin la discutia legata de repartitoarele de costuri .Nu sunt multumita de interventiile gasite pe forum legate de acest subiect si as dori sa-l dezvoltam ... (vezi toată discuția)
Platesc cota parte de caldura daca nu am tevi prin apartament? ellena ellena Daca am centrala termica de apartament, locuiesc la ultimul etaj si tevile prin care se racordau caloriferele la incalzirea centrala au fost taiate de la ... (vezi toată discuția)