buna ziua,eu sunt acuzat de complicitate la talharie,mi/am luat avocat care initial m-a asigurat ca nu sunt probleme si tre sa stau linistit ca voi scapa cu o amenda administrativa,tin sa precizez ca este un avocat cunoscut si stie ce spune ,cred,pentru toate astea mi/a cerut 15 mil asigurandu-ma ca pot pleca linistit din tara la munca,nefiind probleme si ne vom auzi telefonic.Ulterior am aflat ca m-au bagat in proces penal nereusind sa rezolve nimic si ca sa ma reprezinte in proces mi-a cerut alti 40 mil.Eu tot insistam daca trebuie sa vin acasa la prima audiere chiar daca posibilitatile economice nu erau prea roz,ea ma asigura ca nu este absoluta nevoie si rezolva ea si fara mine ca ea ma reprezinta.In ziua procesului ne/am auzit telefonic si m-a informat ca treaba este mai grava decat pare si ca riscam minim 7 ani(eram 3 la infractiune)iar ea a amanat procesul pentru cautare de probe.In aceeasi zi am vorbit si cu unul dintre ceilalti acuzati sa vad ce spun avocatii lor iar acesta mi/a spus ca avocata mea nici nu s-a prezentat la proces si a trimis doar o cerere de amanare iar judecatorului nu i-a picat bine ca eu nu m-am prezentat.Eu acum asi vrea sa stiu eu cum poti avea incredere intr-un avocat care ia banii si dupa nici nu se prezinta la proces ,eu am semnat un contract cu ea dar din pacate am auzi ca se pot falsifica,eu cum pot sti ca ea nu face in asa fel incat sa imi ma scoata si alti bani si ca intradevar isi va da silinta sa fie bine
si acum ce am putea facem avand in vedere faptul ca a fost facut un contract cu aceasta avocata si tre sa-i dam cealalta jumatate de bani peste o luna...putem anula contractul si sa vb cu un alt avocat si sa citeasca dosarul sa ne spuna despre ce e vorba?....ne este frica sa nu ajungem la proces fara avocat.cat asi risca avand in vedere faptul ca eu nu am facut nimic la acea infractiune si in dosar rezulta ca a fost gandit de mine chiar daca nu este adevarat
si odata ce am intrat in proces penal ei chiar nu tin cont de faptul ca am fost complice si nu am facut nimic ,ma pot baga si pe mine la acelasi grad de acuzatie cu ceilalti.....ce sanse am sa fie bine..vreau sa precizez ca eram elev in momentul savarsirii infractiunii si nu am cazier si nici nu am mai avut probleme cu legea va multumesc pentru raspunsuri
:offtopic: Interventie moderator: va rog sa nu mai scrieti mesaje consecutive. Folositi butonul edit. Multumesc.
Vad ca va este mai frica de avocata decat de puscarie! Nu-i mai dati banii, reziliati contractul si cereti amendarea ei in instanta pentru ca nu v-a reprezentat interesele. Mergeti cu contractul semnat cu ea.
Ne spuneti degeaba ca nu ati facut nimic si ca erati minor atunci. Mergeti si cititi-va dosarul. Vedeti declaratiile celorlalti. Eventual declaratiile martorilor. Cititi recizitoriul ala. Va lamuriti cat de prost stati in procesul asta.
Atunci, poate va dati seama ca un efort financiar in ceasul asta merita mai mult decat ani buni dupa gratii.
va multumesc pentru raspunsuri si v/asi ruga daca imi puteti recomanda un avocat din iasi care ma poate reprezenta.nu era minor cand am savarsit fapta era doar in ultimul an de liceu...sunt sora lui care va scrie si nu a facut niciodata nimic si nici cea mai mica violenta fata de cineva si nu stiu cum asi putea dovedi si/a ales doar prietenii nepotriviti...si ca multi dintre tinerii din ziua de azi ,ca sa nu pice rau in fata prietenilor nu a reactionat in nici un fel va multumesc
Daca verbal orice avocat din lumea aceasta va poate garanta castigul poate veti fi surprins sau nu ca in contractul de reprezentare pe care il semnati cu acesta nu se precizeaza nimic in acest sens , pentru ca angajarea unui avocat presupune ca acesta sa va reprezinte interesele cat mai bine in instanta . Data fiind situatia prezentata de dvs. schimbati avocatul daca sunteti nemultumit de acesta , insa mai intai interesati-va de cursul dosarului (poate avocatul nu are nicio vina ) . Cred ca ar trebui sa veniti in tara sa va rezolvati problema pentru ca acuzatiile sunt destul de grave .
Talharie
PaulB17
Buna seara,as dori si eu sa stiu ceva,acum ceva timp(3,4 luni) 2 prieteni au savarsit o infractiune de talharie,Unul avand varsta de 17 ani a lovit persoana ... (vezi toată discuția)
Talharie,sfat
adybmw
prin noiembrie 2008 am participat impreuna cu un prieten la comiterea unei talharii.prietenul meu este minor,a dat cu spray de auto aparare unui copil de 12 ... (vezi toată discuția)