buna ziua,eu sunt acuzat de complicitate la talharie,mi/am luat avocat care initial m-a asigurat ca nu sunt probleme si tre sa stau linistit ca voi scapa cu o amenda administrativa,tin sa precizez ca este un avocat cunoscut si stie ce spune ,cred,pentru toate astea mi/a cerut 15 mil asigurandu-ma ca pot pleca linistit din tara la munca,nefiind probleme si ne vom auzi telefonic.Ulterior am aflat ca m-au bagat in proces penal nereusind sa rezolve nimic si ca sa ma reprezinte in proces mi-a cerut alti 40 mil.Eu tot insistam daca trebuie sa vin acasa la prima audiere chiar daca posibilitatile economice nu erau prea roz,ea ma asigura ca nu este absoluta nevoie si rezolva ea si fara mine ca ea ma reprezinta.In ziua procesului ne/am auzit telefonic si m-a informat ca treaba este mai grava decat pare si ca riscam minim 7 ani(eram 3 la infractiune)iar ea a amanat procesul pentru cautare de probe.In aceeasi zi am vorbit si cu unul dintre ceilalti acuzati sa vad ce spun avocatii lor iar acesta mi/a spus ca avocata mea nici nu s-a prezentat la proces si a trimis doar o cerere de amanare iar judecatorului nu i-a picat bine ca eu nu m-am prezentat.Eu acum asi vrea sa stiu eu cum poti avea incredere intr-un avocat care ia banii si dupa nici nu se prezinta la proces ,eu am semnat un contract cu ea dar din pacate am auzi ca se pot falsifica,eu cum pot sti ca ea nu face in asa fel incat sa imi ma scoata si alti bani si ca intradevar isi va da silinta sa fie bine
nu ma astept ca avocatl sa imi dea siguranta ca va fi bine dar fiind un avocat cu experienta in acest tip de infractiuni cred ca ar trebui sa stie cat de cat la ce sanse ar fi ,si cum am putea noi sa aflam ceea ce a facut acest avocat pana in acest moment nu cred ca ne da nimeni aceste informatii la parchet ,imaginati-va doar ca acest avocat nici nu stia ca dosarul a fost bagat in proces lucru pentru care a fost platit sa se intereseze si sa ne anunte cand va fi apelul...avocatul a aflat asta de la noi cand am primit citatie acasa...deci avocatul nici nu a cautat probe si nici nu sa interesat de dosar deci noi ce putem face...va rog ne trebuie un avocat cu experienta de acest gen
Parerea mea este ca puteti avea incredere in toti avocatii.
Problema dvs. vizeaza practic alt aspect.Un avocat competitiv, ceea ce costa...
Adica un avocat ca sa faca tot ce se poate face si sa nu se poata mai mult.Munca multa costa...
eu imi dau seama ca un avocat bun costa,dar imi inchipui ca atunci cand avocatul iti cere onorariul,acesti bani ar trebui sa fie pentru ceea ce ar putea face el si ar trebui sa faca tot ceea ce se poate......ca nu poate fi sa spunem ca iti cere 20 de milioane dar pentru banii astia imi fac numai jumate de treaba....ca nu stiu daca se negociaza cu avocatul,cat iti cere atat dai ,si ar trebui sa iti ceara cat costa munca lui 100% ,ca pretul ti-l pune avocatul nu clientul multumesc
iar dle lascoschi..."avocatul bun costa"... de multe ori avocatul costa dar clientul vede la sfarsit ca nu a fost bun de nimic.
daca avocatul este sa fie fffff bun, gasiti unul si cu onorarii mai mici. nu este normal ca avocatul sa rezolve problema doar daca e platit regeste.
si la urma urmei, intr-un caz penal, totul depinde de fapta savarsita si probele care se administreaza iar decizia este a judecatorilor. orice avocat cu mintea intreaga poate gasi niste circumstante atenuante pt clientul lui.
Problema avocatului competitiv se pune in functie de problema.Daca procesul nu necesita mare pregatire si presupune mai mult o plimbare la instanta este normal sa se ceara cu bun simt.
Sunt avocati care cer aceeasi suma indiferent de proces...
Sunt avocati care cer mai mult pentru un divort decat pentru un partaj in care partile e clar ca nu se vor intelege...
Sunt avocati care cer cat considera in functie de ceea ce au de facut in mod concret.
Cateodata 2000 lei poate fi mult, cateodata putin...
Personal, nu pot sa cred ca un avocat platit putin poate face efortul pe care il face un avocat platit mai mult...
Exista aceasta posibilitate in cazul avocatilor tineri care vor sa isi dovedeasca calitatile profesionale, dar din ce vad eu in instante e f slaba treaba...
Nu se mai platesc bani, iar atunci cand se platesc, clientii aleg avocatii dupa criterii care adesea sunt gresite.
De aceea, procesele au devenit foarte plictisitoare si lipsite de continut, motiv pentru care instantele sunt plictisite si ii asculta fara sa ii auda...
Talharie
PaulB17
Buna seara,as dori si eu sa stiu ceva,acum ceva timp(3,4 luni) 2 prieteni au savarsit o infractiune de talharie,Unul avand varsta de 17 ani a lovit persoana ... (vezi toată discuția)
Talharie,sfat
adybmw
prin noiembrie 2008 am participat impreuna cu un prieten la comiterea unei talharii.prietenul meu este minor,a dat cu spray de auto aparare unui copil de 12 ... (vezi toată discuția)