avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... conventia de munca si indemnizatia
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

conventia de munca si indemnizatia

Daca am fost angajata cu conventie civila de prestari servicii in conditiile art. 1470-1471 Cod Civil si art. 53 Cod Fiscal ( aceasta in timp ce sunt angajata la o alta firma cu carte de munca), atunci veniturile din conventie trebuiesc luate in calcul la stabilirea cuantumului indemnizatiei de crestere a copilului pana la 2 ani?
Cel mai recent răspuns: rocriss , utilizator 10:54, 25 Martie 2010
Nu sunteti angajata cu conventie civila, ci prestati niste servicii in baza acestei conventii.
La stabilirea indemnizatiei pentru crestere copil se iau in considerare toate veniturile supuse impozitului pe venit, deci si aceste venituri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract individual de munca si contract civil de prestari servicii la acelasi angajator serena82 serena82 Pe langa contractul de munca, la acelasi angajator, poate avea o persoana si contract civil de prestari servicii? Daca da, acea persoana trebuie sa plateasca ... (vezi toată discuția)
Obligatia de plata la fondul asigurarilor sociale de sanatate ritadebrenti ritadebrenti daca sunt angajata cu conventie civila de prestari servicii in conditiile art. 1470-1471 Cod Civil si art. 53 Cod Fiscal atunci am obligatiide plata la fondul ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului daca realizez venituri din contract de colaborare? slaura slaura Buna ziua, Se poate obtine indemnizatia de crestere copil in conditiile in care in ultimele 2 luni de sarcina am contract de colaborare si imi platesc ... (vezi toată discuția)