avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... CERTIFICAT DE INREGISTRARE A DISPOZITIVELOR MEDICALE
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

CERTIFICAT DE INREGISTRARE A DISPOZITIVELOR MEDICALE

Certificatul meu de inregistrare a dipozitivului medical(scaun stomatologic) a fost emis in 09.06.2004, cu o valabilitate de 5 ani. Eu l-am achizitionat in 2006 si am primit si acest certificat de la firma importatoare. Intrebarea mea este daca trebuie sa fac eu ceva pentru a primi alt certificat de inregistrare, s-au este obligatia firmei importatoare sa-l procure si sa mi-l remita pentru ca suntem in 2010 si s-au schimbat cam de trei ori ordinele ministrului sanatatii privind inregistrarea dispozitivelor medicale din 2004 incoace.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: SC QCERT SRL , Consultant resurse umane 21:50, 27 Mai 2010
Certificatul indica durata de viata a produsului. Nu se acorda alt cerificat ci dor un nou produs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident de munca anterior datei de 1 ianuarie 2005 emillius emillius Buna ziua, Am cateva nelamuriri in privinta unui accident de munca in care persoana in cauza si-a pierdut capacitatea de munca, foarte probabil ca va fi ... (vezi toată discuția)
Incetare contract contabil Mihai223 Mihai223 Buna ziua, Cum pot inceta colaborarea cu contabilul meu si sa semnez un contract cu un altul? As vrea ca primul sa nu mai poata depune declaratii ... (vezi toată discuția)
Factura neinregistrata pe firma (caz particular) Ion_utz Ion_utz Buna ziua, As dori sa achizitionez un produs, si as avea nevoie sa il achizitionez pe firma, insa, doresc sa il folosesc in interes personal, de aceea nu as ... (vezi toată discuția)