avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediul de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediul de odihna

Daca lucrez de 4 luni la o firma la cate zile de concediu de odihna am dreptul?
Cel mai recent răspuns: zzenovia , utilizator 07:38, 26 Martie 2010
multumesc
Daca aveti 4 luni in firma , inseamna ca sunteti angajat cel putin din 1 decembrie 2009 . Daca veti lucra tot anul 2010 in aceasta firma , puteti in luna iulie sa va efectuati toate cele 23 de zile lucratoare cat srie in cim. Munai daca aveti de gand sa plecati, limitati-va la 23/12*6 luni(ian-iunie)= 11 zile si eventual 2 zile pentru luna decembrie 2009 lucrata si pentru care sigur nu ati luat co .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numar minim zile concediu de odihna - sector privat suns suns Buna ziua. Intrebarea mea este : de cate zile de concediu de odihna beneficiez, daca sunt o persoana angajata la o firma privata, avand in vedere faptul ca in ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna mitrache_v mitrache_v Buna ziua! Sunt angajat la o firma iar aceasta m-a anuntat ca incepand cu 10 mai 2010 se va desfiinta postul meu de munca si in consecinta voi fi concediat. ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna neefectuat se plateste? gizeh_65 gizeh_65 Vin cu o intrebare si eu...am fost angajata la o firma cu contract de munca pe perioada nedeterminata din data 4 septembrie 2007 pina la dat 15 august 2008 ... (vezi toată discuția)