avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REFUZ LUCRU
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REFUZ LUCRU

LA SOCIETATEA X SALARIATII AU REFUZAT SA LUCREZE IN DATA DE
25.03.2010,MOTIV NEPLATA SALARIILOR.
CUM VOR FIGURA SALARIATII IN PONTAJ IN DATA DE 25.03.2010?

Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 15:37, 25 Martie 2010
s-au prezentat la locul de munca? mie imi suna a greva din ce spuneti dvs.
Da,ei au fost prezenti la locul de munca ,dar au refuzat sa munceasca.Patronul spune ca-i da nemotivati !!!!!!!!!
Refuzul de a muncii nu este o solutie ,mai ales legala.Trebuia sa fiti mai diplomati , sa incercati recuperarea salariilor dupa ce va informati mai intai. Nemotivati deocamdata...dar..
Cum nemotivati daca au fost in unitate? Prezenti fiindca sau prezentat la unitate dar nesalarizati in ziua respectiva pentru ca nu au prestat activitate. Problema se poate rezolva de comun acord: eforturi imediate de achitare a drepturilor salariale si incheierea unui protocol privind recuperarea intro zi nelucratoare a zilei in care nu au prestat activitate. Nu accepta raman cu o zi nesalarizata. Dar nu uitati ca aveti obligatia achitarii drepturilor cuvenite conform datelor angajate prin CCM pe unitate si CIM-uri.

s-au prezentat la locul de munca? mie imi suna a greva din ce spuneti dvs.


Mie imi suna a cerere de respectare a relatiilor de munca.

Patronul spune ca-i da nemotivati !!!!!!!!!

Patronul sa-si respecte angajatii. Daca sunt probleme economice angajatorul are obligatia sa informeze si sa consulte salariatii, obligatie cuprinsa in codul muncii, CCM si Legea 476/2006. Sunteti o familie, patron si salariati, impreuna trebuie si puteti depasii neajunsurile daca mai presus de orgolii puneti interesele firmei.
Ultima modificare: Joi, 25 Martie 2010
ContSters42179, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot dovedi prezenta la munca? garetbora garetbora Buna ziua. As dori sa stiu cum pot dovedi prezenta mea la munca in conditiile in care pontajul il realizeaza supervizorul in stil vechi, pe o hartie, iar eu il ... (vezi toată discuția)
8 ore vs. munca la domiciliu oti oti Un angajat da firma la care a lucrat ( care si-a incheiat activitatea dupa un conflict , prin concediere colectiva) in judecata pentru recalcularea salariului ... (vezi toată discuția)
Pontaje raduradulescu raduradulescu buna ziua . am o nelamurie si anume cum este pontat un salariat in situatia in care in lucreaza 24 de ore ,mai mult de o luna si in ccm este clar inscris ... (vezi toată discuția)