avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Somatie de plata din partea unei societati de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Somatie de plata din partea unei societati de recuperari

Problema mea este urmatoarea : acum aprox 15 luni am anulat contractul cu o firma de internet datorita unor probleme dintre administrator si acestia . Acum ... dupa tot acest timp in care nu am primit absolut de la ei, primesc o somatie de plata de la o firma de recuperari , angajata de NOUA conducere a fostului meu furnizor de servicii. Acestia sustin ca am 2 luni restante din aceea perioada solicitandu mi suma de 130 Ron. Acum intrebarile mele sunt : de unde stiu daca aceasta restanta este reala ( nu mi amintesc sa nu fi platit facturile) respectiv , daca aceasta restanta este reala nu ar fi trebuit sa fiu instiintat periodic?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:07, 25 Martie 2010
In mare parte am inteles ce am de facut ... o ultima intrebare ar fi : contractul meu cu firma operatoare ar trebui sa existe in baza acestora de date? doresc sa il revizualizez. Si daca spun ca nu il mai au? asta nu inseamna ca practic nu au ce sa ma mai preseze?
Referitor la restanta in discutie ,in conditiile implicarii recuperatorului,nu se justifica contactare operator
Din momentul comunicarii somatiei de catre recuperator ,incepe sa curga nou termen de prescriptie de 5 ani,in care puteti fi executat silit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restanta servicii telefonie mobila/somatie societate recuperari creante eneyonut eneyonut Buna dimineata, Am o mica problema cu o factura [ furnizor]In luna Martie 2011 mi sa terminat perioada contractuala cu [furnizorul]. Mi-am facut cerere de ... (vezi toată discuția)
Hartuire firma de recuperare credite pentru un credit inexistent! simi_stanciu simi_stanciu De vreo cativa ani (mai exact din 2007) mama mea e contactata periodic de aceasta firma de recuperare credite, punandu-i-se in vedere ca are de achitat 2 ... (vezi toată discuția)
Recuperatori datorie societate telefonie mobila elena10 elena10 buna seara! in septembrie 2008 am facut un abonament la un operator de telefonie mobila ,in iunie 2009 mi l-au suspendat mai avand de achitat 150 ron ,acum ... (vezi toată discuția)