avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Hartuire si amenintare angajat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Hartuire si amenintare angajat

Directorul unei scoli ameninta cativa profesori ca ii va da afara curand, dupa aprobarea noii legi a educatiei. De asemenea, ii hartuieste si isi bate joc de ei constant. Ce se poate face?
Cel mai recent răspuns: Claudia Simion , Avocat 19:16, 25 Martie 2010
Va propun o plangere la ITM si/sau la Inspectoratul Scolar.
plangeri peste plangeri si se va potoli
se poate incerca si plangere in instanta pt hartuire morala la locul de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Profesor ce umilește constant copiii în timpul orelor Vandelay Vandelay Bună ziua, Ce strategie legală îmi recomandați să abordez în situația în care unul dintre profesorii copilului meu își bate joc și îmi umilește ... (vezi toată discuția)
Profa de mate Mikisoara Mikisoara Am i fiica elevă în clasa a 7 .Un copil bun bine educat si cu multe probleme se sanatate peste care a trecut acum mulțumim lui dumnezeu .profesoara se mate ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere in sala de cursuri ramo81 ramo81 pt faptul ca fiul meu este batut la scoala am decis sa propun sa se monteze camere in clasa pt a putea fi verificata atat invatatoarea cat si copii ce fac la ... (vezi toată discuția)