avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... vamuire autoturism
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

vamuire autoturism

In 2006 am cumparat un autoturism Renault Laguna din Germania.Nu am platit taxele vamale pentru ca am lucrat la ambasada romana din Tunisia.Am inmatriculat masina in Romania si dupa 7 luni de zile am primit somatie sa platesc taxele vamale + penalizari.
Cel mai recent răspuns: ContSters20225 , utilizator 22:23, 4 Februarie 2007
Intrebarea mea este cum ati inmatriculat masina daca nu ati platit vama?
Studiati declaratia vamala cu care ati introdus auto in tara.
Daca TVA-ul este zero, este OK. Daca nueste "zero" sau nu scrie "scutit de TVA", era necesar sa faceti dovada ca ati lucrat in cadrul ambasadei pentru a beneficia de facilitatea fiscala. Daca mai aveti declaratia vamala, mergeti cu ea la organul care v-a facut somatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vamuire autoturism monicamihai monicamihai In 2006 am cumparat un autoturism Renault Laguna din Germania.Nu am platit taxele vamale pentru ca am lucrat la ambasada romana din Tunisia.Am inmatriculat ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto non ue pt persoana cu dizabilitati. dignitas dignitas Buna ziua! Intentionez sa achizitionez un autoturism care se afla deja in Romania, pe numele unui cetatean roman. Masina a fost cumparata din Elvetia in urma ... (vezi toată discuția)
Taxa auto, timbru mediu etc. Georgica112 Georgica112 Bună ziua. În anul 2015 luna martie am achiziționat un autoturism marca Renault Laguna 3 an fabricație 2010. Mașina a fost adusa din Franța de către un ... (vezi toată discuția)