avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... plata pensie intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

plata pensie intretinere

Printr-o sentinta civila mi s-a stabilit pensie de intretinere minor. De 6 luni, fostul meu sot nu a mai virat aceasta obligatie si am depus plangere la politie. Dupa 3 luni, ma duc la politie sa vad care este stadiul si ei imi spun ca fostul sot s-a mutat (dar nu si-a schimabat adresa in cartea de identitate) si ei nu stiu cum sa dea de el. Ce ma sfatuiti sa fac, unde ma pot adresa ca sa pot primi drepturile stabilite de catre instanta?
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 09:18, 26 Martie 2010
ei detin evidenta populatiei, ei trebuiesa-l caute.
dvs puteti face o actiune in pretentii ca sa va recuperati suma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt din brăila, am fost căsătorită în constanța, după ... MadyEdyAlex MadyEdyAlex Sunt din Brăila, am fost căsătorită în Constanța, după despărțire mam reîntors însărcinată inapoi în Brăila, copilul născut în Brăila, după ... (vezi toată discuția)
Consultare balcania balcania In urma sentintei de divort minorul a fost incredintat mamei urmand sa platesc pensie de intretinere stabilita prin hotarare judecatoreasca. La locul de munca ... (vezi toată discuția)
Schimbare acte in urma divortului andytes andytes Buna ziua. In primul rand bine v-am gasit. Am o intrebare legata de modalitatea de schimbare a actelor in urma divortului. Situatia mea este urmatoarea: ... (vezi toată discuția)