avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale bilant anual nedepus la REG. Comertului
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

bilant anual nedepus la REG. Comertului

Buna ziua,

Va rog sa ma lamuriti care este articolul din lege privind nedepunerea la Reg comertului a bilantului anul pe o perioada X ( am auzit ceva de 3 ani ) a unui SRL va intra autoamat in insolventa.

Multumesc
O zi buna,
Roxana
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 17:43, 26 Martie 2010
Din pacate nu stiu exact articolul, dar din cate este afisat la ORC, societatile care nu depun bilantul la timp intra automat in dizolvare, nu in insolventa.
Nedepunerea bilantului atrage dizolvarea. Aceasta este ceruta de registrul comertului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firme suspendate homereg homereg Intrebare > ce se intampla cu o SRL la expirarea perioadei de suspendare ???... care nu va avea nici in continuare activitate ??? la ORC ... (vezi toată discuția)
Srl- activitate suspendata numai la finante, nedepus bilant 2007 la reg com iulia_400 iulia_400 buna, am o problema si nici contabilul nu ma poate lamuri. am un srl neplatitor de tva, cu 2 actionari , infiintata in 2006. am depus documentele fiscale la ... (vezi toată discuția)
Incepera activitatii unei firme... vsadovici vsadovici buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o informatie. este vorba de o SC....SRL, infiintata in iunie 2008, care are Certificat Constatator de la ORC, precum ca ... (vezi toată discuția)