avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... penalitati intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

penalitati intretinere

am si eu o problema cu penalitatile de la intretinere. Am in prezent 500lei penalitati, nu am platit deloc din ele, intrucat consider ca nu au fost calculate corect. de ce spun asta? pt ca dupa ce a plecat administratora cenzorul a venit la usa mea si mi-a zis ca s-au modificat penalitatile si ca le-a recalculat el. mai mult de atat el tinea in paralel situatia cu administratora(fara sa stie aceasta; asa ne-a spus el), si desi a observat ca sunt calculate gresit a semnat de fiecare data situatia intretinerii. Care sunt pasi care ii pot face pentru a vedea care este adevarul in privinta penalitatilor?ce tb sa cer noii administratore? cenzorul poate fi tras la raspundere pt semnatura ? mentionez ca cenzorul e mana in mana cu presedintele si trag pe spinarea locatarilor( fac singuri lucrari de bloc si apoi se platesc din banii asociatiei)
Cel mai recent răspuns: raluka , utilizator 22:07, 29 Martie 2010
raluka a scris:

in principiu din cate am citit nu prea am ce face! poate doar o cerere de explicare a penalitatilor... care nu cred ca mi se va apropa intrucat sunt in certuri cu presedintele

Acum incepem sa intelegem. Cu fostul administrator nu v-ati inteles. Cu cenzorul la fel nu va intelegeti. Cu presedintele sunteti in certuri. Dar cotele lunare vi le-ati platit?
Pentru ca daca dv va plateati cotele la timp puteati sa va certati cu tot blocul si nimeni nu v-ar fi calculat penalizari.
In zadar cautati carnetelul secret al cenzorului ca nu o sa rezolvati nimic indiferent ce ar fi scis acolo.
Faceti o cerere la presedinte care o sa-l insarcineze pe actualul administrator (poate nu sunteti certat si cu acesta) sa recalculeze penalizarile si sa va prezinte modul de calcul. Daca este conform legii, achitati si cinstiti-va de Paste cu un paharel ciocnind si ouale rosii.
Sarbatori fericite!
imi pare rau ca ma ironizati! cu fostul administrator ma impacam ff bine. am ajuns sa am penalitati la intretinere intrucat sotul meu a ramas fara serv iar eu eram insarcinata si am avut o perioada ff grea. mai mult, eu stau la ultimul etaj si mi-am facut pe bani proprii hidroizolatia iar acum ma judec cu asociatia sa-mi recuperez banii. si asta chiar daca am facut cereri din 2007 pt hidroizolatie; nu am avut incotro intrucat treb sa ma casatoresc si am facut din banii nostrii;eui stiau acest lucru si d-asta nu au facut nimik; nici macar nu au discutat in sedinta cu comitetul; din cate stiu fiecare cerere tb discutata in sedinta .am dreptate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lista de intretinere Elenapusa Elenapusa Cand 2 luni la rand (ianuarie 2016 si februarie 2016) listele de intretinere sunt scrise de mana administratorei, si afisate la avizier fara semnatura ... (vezi toată discuția)
Contestatie penalizari intretinere NEDUMERIT NEDUMERIT Buna seara, as dori sa ma lamuriti intr-o problema. De 6 ani fac parte dintr-o asociatie de proprietari ce are numai 20 de membri. Din cauza ... (vezi toată discuția)
Penalizari la penalizari pentru presupuse datorii la intretinere gargaritacoco gargaritacoco Buna seara,azi am vazut afisat la avizier un mini afisi(o coala de A4,dar intr>un colt al colii,foarte mic scris,,PENALITATI MAI 2010\\OCTOMBRIE2013,unde mai ... (vezi toată discuția)