avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Nerespectare intelegere amiabila.
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Nerespectare intelegere amiabila.

Am fost lovit de catre o masina in trafic in timp ce soferul manevra autoturismul cu spatele.
Am fost la firma de asigurari si am complectat impreuna cu soferul formularele pt intelegere amiabila am dat declaratiile am depus documentele si am facut poze la masina mea.
Cel care conducea masina, care ma lovit, nu era si propietarul masinii.
Propietarul ne-a dat formularele pt intelegere amiabila si copiile dupa documentele necesare urmand sa mearga sa faca si el poze la masina, lucru care nu s-a intamplat. Cei de la firma de asigurari spun ca nu ma despagubesc pana cand nu vine si propietarul masinii cu masina pt a face poze. Ce este de facut in cazul in care acesta nu merge sa faca poze.
Ultima modificare: Vineri, 26 Martie 2010
Dorin_Z, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dorin_Z , utilizator 20:50, 26 Martie 2010
Daca gasiti intelegere la soferul vinovat ,acesta poate intocmi procura notariala cu proprietarul ,varianta care solutioneaza situatia
Osolutie ar fi sa-l aduceti cu ajutorul politiei rutiere. In alta ordine de idei cred ca este vorba de intelegere gresita a constatului amiabil. Daca vinovatul a dat documentele si declaratia pagubitului, atunci nu ar mai trebui chemat si vinovatul, mai ales cand e vorba de masini ale firmelor, care fiind in tanzit nu au timp de pierdut. Apoi daca tot vrea sa faca acest lucru, Asiguratorul poate ruga un coleg din teritoriu sa faca pozele la masina vinovata, in localitatea unde a ajuns aceasta. mi se pare un mod neprofesionalist de a tergiversa deschiderea unui dosar, mai ales ca pagubitul nu are vreo vina in acest caz.
Imi puteti da mai multe detalii legate de acea procura notariala. Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impact autoturism - tir roxana75 roxana75 Buna ziua, In urma cu o saptamana autoturismul pe care il conduceam regulamentar a fost agatat de remorca unui TIR care a schimbat banda fara sa se asigure si ... (vezi toată discuția)
Nerespectare intelegere amiabila marcelino27 marcelino27 buna a-si avea si eu o intrebare pe 27 dec 2010 a fost lovit d o masina TIR din spate. am decis ca vom incheia intelegere amiabila. a doua zi am si fost la ... (vezi toată discuția)
Daune auto angel427 angel427 buna ziua ..as avea si eu o intrebare in urma cu o luna junatate am fost lovit de o masina aflata in psatele meu mai exact un tir care nu m-a ... (vezi toată discuția)