avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperare cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperare cheltuieli de judecata

Buna ziua. As dori sa stiu care este procedura de recuperare a cheltuielilor de judecata castigate in instanta. Ce pot face daca nu este de acord cu achitarea acestor cheltuieli?
Cel mai recent răspuns: Consilier juridic Dana Maxim , Mediator 13:47, 26 Martie 2010
Investiti hotararea cu formula executorie, si apelati la serviciile unui executor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investire cu titlu executoriu Dg_Marian Dg_Marian Buna ziua! Am avut un proces de Nulitate, am castigat la fond, iar la Curtea de Apel a ramas Irevocabila, in anul 2002 As dori sa o investesc cu Titlu ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata IAMANDI ION IAMANDI ION Buna ziua!Am castigat un proces si mi s-au aprobat cheltuieli de judecata.Partea adversa a facut recurs,am castigat si recursul si mi s-au aprobat iar ... (vezi toată discuția)
Neplata cheltuieli de judecata ContSters76214 ContSters76214 Buna ziua! In conditiile in care, s-a emis o sentinta in urma cu exact un an (noiembrie 2009) intr-un proces intentat de catre mine, pentru majorare ... (vezi toată discuția)