avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

Buna ziua: am o intrebare daca am un angajat cu doua specializari, diferite, il pot angaja , la aceeasi societate, cu contract de 8ore, respectiv 2 ore(sunt specializari de care societatea are nevoie)pe perioada nedetrminata????
ex. 8 ore- sef statie betoane
2 ore- sef parc auto
Cel mai recent răspuns: adacris , utilizator 14:58, 26 Martie 2010
Nu, pentru ca ati depasi timpul legal de lucru. Va sfatuiesc sa incheiati un CIM partial de 7 ore si un altul de 1 ora. Ca urmare a modificarii Codului Muncii prin OUG 55/2006, CIM se poate incheia pentru orice fractiune de norma, chiar inferioara limitei de 2 ore pe zi.
Ultima modificare: Vineri, 26 Martie 2010
ContSters36411, utilizator
Va multumesc frumos pentru raspuns,o zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent intrebare YNAA YNAA Din cate stiu contractul de prestarii servicii nu beneficiaza de o reglementare speciala. Stie cineva de un timp min. sau max. impus (prin vreo norma legala) ... (vezi toată discuția)
Angajare director general Vioreld Vioreld salutare. pot angaja un director general cu contract part-time (1 sau 2 ore/zi)? sau trebuie sa aiba contract de 8 ore? (vezi toată discuția)
Cim cu timp partial anymaryh anymaryh Buna seara! Va rog sa-mi spuneti, in cazul unui cim cu timp partial , care este numarul minim de ore care poate fi specificat ? 1 h / 2 h / 4 h ... (vezi toată discuția)