avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... executor judecatoresc
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

executor judecatoresc

Cat ma costa serviciile unui executor pentru a-mi recupera cheltuielile de judecata?Merita sa apelez la el? poate imi ia cat ar trebui sa recuperez :))
Onorariu aferent servicii executor judecatoresc le recuperati de la partea obligata de instanta de judecata.
Cheltuieli de judecata inseamna inclusiv cheltuieli de executare. La momentul recuperarii acestora, executorul va recupera si aceste cheltuieli.
Suma se calculeaza in functie de valoarea creantei. Dvs. platiti un avans, iar restul se recupereaza tot de la debitor. Daca doriti recuperarea cheltuielilor de judecata si debitorul nu le achita de buna voie... trebuie sa apelati la un executor judecatoresc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu executor si executare apartament fany22 fany22 Buna, Am si eu 2 probleme/intrebari: 1. Daca dau in executare un bilet la ordin, achit avans onorariu, si executorul nu gaseste nimic de executat, pentru ... (vezi toată discuția)
Intrebare executor judecatoresc / avocat lauradx lauradx Bunica mea a castigat un proces ( definitiv si irevocabil ). M-a rugat sa ma interesez in legatura cu problema ei. Dansa vrea sa apeleze la un executor ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de executare blitzmate blitzmate buna seara am avut un proces in urma caruia am avut de platit o suma de bani, creditorul avand ipoteca pe apartamentul meu... s-a ajuns la executare silita... ... (vezi toată discuția)