avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum sa ma lupt cu o multinatioanala?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum sa ma lupt cu o multinatioanala?

Azi am aflat ca bonusul anual la care eram indreptatita este aproape inexistent!
Tiniand cont ca nu mai am hartia cu schema de bonusare, dar o cunosc foarte bine, cum as putea sa solicit platirea integrala a bonusului?
Mentionez ca am demisionat din companie in urma cu 2 luni si jumatate.
Cel mai recent răspuns: adriana.chiritescu , utilizator 23:35, 29 Martie 2010
vedeti contractul individual de munca si contractul colectiv de munca...
Luptati-va! Nu sunt de neinvins! Nu mainaveti colegi care sa va ajute?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonus de performanta AngelaSanda AngelaSanda Buna ziua, Am nevoie de opinia d-voastra in legatura cu dreptul meu de a primi (sau nu) bonusul de performanta. Conjunctura este ca sunt in perioada de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am un bonus anual prevazut in oferta de angajare & ... DanI2023 DanI2023 Buna ziua! Am un bonus anual prevazut in oferta de angajare & contractul de munca sub forma unei matrici procentuale in functie de obiective si urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Competenta itm - angajatori straini SkaadjaA SkaadjaA Buna ziua! Incepand din data de 19.11.2013 am fost angajata (fara forme legale) la sediul din Romania al unei companii britanice. In urma presiunilor, am ... (vezi toată discuția)