In urma unui accident care s-a intamplat in ianuarie,am lovit 2 masini.le-am dat asigurarea amandurora si am crezut ca s-a rezolvat pana acum deoarece nu am mai aflat nimic de ei..............Pana azi cand unul din ei mi-a zis ca nu a rezolvat nimic,ca inca asteapta raspunsul de la asigurator. Mentionez faptul ca am asigurarea si toate actele facute in bulgaria. Compania romana de asigurari a trimis dosarul lui in bulgaria dar colegii lor nu au trimis nici un raspuns.Persoana respectiva mi-a zis ca peste o saptamana ma va da in judecata.Intrebarea mea este:
1-cum sa abordez problema? asigurarea fiind facuta pe bune ar trebui sa ma ingrijoreze situatia sau sa il las sa ma dea in judecata si sa asteptam intre timp raspunsul>
2-am dreptul sa dau in judecata firma romana sau bulgara de asigurari?sau ma complic si mai mult si pierd mai multi bani si cu asta?
Daca firma din Bulgaria este aceeasi cu cea din Romania este mai usor de solutionat. Notificati firmele precizand ca, in caz contrar, ii veti actiona in judecata.
Daca unul dintre pagubiti va da in judecata chemati in garantie firmele de asigurari.
Atentie sporita ca actele incheiate in Bulgaria ,care acopera strict accidentetele petrecute pe teritoriul respectiv
In baza documentelor,constactati avocat care va poate prezenta varianta in favoare dvs