avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dovada in instanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dovada in instanta

Buna seara,

Va rog,am si eu nevoie de ajutor,in cazul in care actionez in justitie,societatea care m-a concediat-concediere colectiva ,incalcarea art.67CM SI 72CM,daca in cerere mentionez si CCM dar nu stiu art.corespunzator pt ca nu am CCM respectiv(au refuzat sa mi-l dea)este datoria mea sa dovedesc conf.carui articol din CCM solicit daune materiale,sau angajatorul are datoria sa dovedeasca?
Stie cineva unde as putea gasi CCM/ramura turism,a societatii respective,daca stiu nr si anul semnarii?


Multumesc!
Instanta, la cererea d-voastra, poate pune in vedere angajatorului sa depuna la dosarul cauzei, in copie certificata, CCM pe care il invocati.
Va multumesc din suflet!!
Seara frumoasa!
Aveti mai jos linku-ul unde gasiti contractul colectiv de munca la nivel national pe anii 2007-2010!
[ link extern ]
Succes!
B-)
Ultima modificare: Vineri, 26 Martie 2010
MIHAI GRIGORE, Avocat
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc tuturor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract colectiv de munca la nivel national sau cccm la nivel de ramura? vio79s vio79s Salutare tuturor, Acum 2 zile am primit decizia de desfiintare a postului pe care il ocup in prezent, fiind informat ca beneficiez de drepturile prevazute ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii concediere art 65 cm amya1808 amya1808 Care va fi nivelul salariilor compensatorii cuvenite salariatilor, daca in perioada preavizului acordat pentru concediere datorata desfiintarii postului, ... (vezi toată discuția)
Ccm unic la nivel national vs ccm unic ramura Daniel_Gaftoi Daniel_Gaftoi Buna seara, in compania mea se face concediere colectiva . CCM pe societate a expirat in 31.12.2007 si de atunci nu s-a mai incheiat nici un fel de act ... (vezi toată discuția)