Am un autoturism inmatriculat in bulgaria iar in luna ianuarie a acestui an am fost implicat intr-un accident in care am avariat doua masini.Am dat asigurarea(facuta in bulgaria) pagubitilor, iar astazi dupa aproape doua luni unul din soferii implicati in accident m-a sunat si mi-a spus ca el a depus documentatia necesara la firma asiguratoare(corespondentul din romania) si ca cei de aici inca nu au primit un raspuns. Printre altele m-a informat ca intentioneaza sa ma dea in judecata pentru a-si recupera paguba.Intrebarea mea este : ce ar trebui sa fac eu acum ? Sa ma duc la firma de asigurari sa cer socoteala? e normal sa dureze atat pana la primirea unui raspuns? as fi indreptatit daca la randul meu as actiona in judecata firma de asigurari?
auzi bai tarane...patriot ce esti...nu trebuie sa fi tu frustrat pentru ca tu esti un fraier si platesti taxa si in schimb mergi tot pe drumuri rupte...si altii care sunt smecherii si se descurca nu platesc taxe aberante fara justificare..unde se duc banii aia??...la mediu??ca sa ce ?..o ardem noi ca ecologistii ca ..vai ...doamne poluare ca d'astea ..dar astia de la mediu dau avize sa taie paduriile ...asa ca sezi tu frumos si zgariete pe ochii ca ai platit probabil taxa si acum ti-ai dat seama ca ai fost un fraier si nu mai scrie aberatii...cat despre termenul "sarantoc" ce sa mai zic ..ia fama pe mine sarantoc care am casa de 150000 euro si masina S 320 din 2005...daca o inscriam in romania la motorul ei plateam 4300 euro si asa am platit 600..pur si simplu nu am inscriso la noi din orgoliu..pentru ca nu ma puteam trezi dimineata gandindu-ma ca sunt un fraier..nu ca nu mi-as fi permis..asta e defectul meu ..nu sunt fraier..cat despre patriotism..lasa ca esti tu si pentru mine..pai inainte sa fiu patriot ar trebui sa fi realizat ce am acum in tara mea ,sa fi avut posibilitatea asta macar..in schimb ce mi-a oferit tara asta decat cetatenia,pe care am fost prea mic so refuz :D si muuuulllteee taxe!!!ca deh' sarantoci patrioti au de unde sa le plateasca...asa ca fi tu un "sarantoc patriot" si ingrasai pe astia de ti-au aruncat taxa in carca...fara resentimente...hai noroc saracule la platit taxe!!!
asa cum a zis simian statul stie sa emita taxe peste taxe si sa ne fure ai vazut bulgarii la fiecare inmatriculare incaseaza 500 de euro plus bani din itp si asigurari ganditiva la cate masini sunt cu nr de bg la noi cati bani ar fi castigat statul si poate mai carpeau si ei cate un drum dar noi suntem obisnuiti da platim bir la mai marii statului.puteu sa faca o taxa unica de cateva sute si traia tot omu .pentru patrioti ce sa zic cei care se complac in aceste situatii n-au decat sa puna botul la toate marsaviile din tara asta.eu sunt plecat de la 17 ani afara si mi-am facut un viitor si pe langa mine au trait si altii avand in vedere ca in fiecare an in luna august am cheltuit in tara f multi bani deci toti banii care intra anual in tara pun in miscare economia ai totusi suntem vazuti mai rau ca delicventii de romania care stau in case populare si incaseaza pensii pe nedrept.in concluzie LEGEA JUNGLEI cine se descurca plateste!
Buna ziua!
Acum cateva zile mi-au fost retinute placutele si certificatul de inmatriculare pe Bulgaria pe motiv ca nu am asigurare valabila, in acelasi timp mi-a fost suspendat si permisul de conducere si mi-a fost inctomit dosar penal.
Intrebarea mea este de ce am permisul suspendat si ce as putea sa patesc cu dosarul acesta????
Multumesc!
Inmatriculare auto
alpyne
m-am gandit sa pun aceasta intrebare gandindu-ma ca e mai sigur sa fiu 100%sigur decat sa fac o greseala.subiectul.vreau sa cumpar un auto inmatriculat in ... (vezi toată discuția)