avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intrebare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intrebare

Va rog sa imi spuneti daca un angajat (bugetar), poate sa isi ceara concediu fara plata pe o perioada de 60 zile. In cazul in care da, cui trebuie sa ma adresez? Cine trebuie sa imi semneze? seful meu direct, managerul? Asta in contextul actualei crize economice, si faptul ca institutia duce lipsa de personal, exista sansa sa nu imi semneze cererea?
In urma cu 3-4 zile s-a iscat un conflict de munca si pana se mai "limpezesc apele" as dorii sa ma linistesc putin...
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 09:24, 27 Martie 2010
Concediul fara plata este posibil. Aprobarea e in competenta ordonatoruui de credite, cu viza sefului d-voastra ierarhic superior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemare in comisia de disciplina Anakina35 Anakina35 Buna ziua, Va rog sa imi dati o sugestie privitor la motivul chemarii in comisia de disciplina : nu am anuntat seful ierarhic , adica seful de birou inainte de ... (vezi toată discuția)
Trafic de influenta sau abuz de putere Justitiarul711 Justitiarul711 Art. 45. - (1) Funcţionarii publici răspund, potrivit legii, de îndeplinirea atribuţiilor ce le revin din funcţia publică pe care o deţin, precum şi a ... (vezi toată discuția)
O mica mare problema andreibab andreibab Buna ziua, Am fost informat ca trebuie sa-mi dau deminsia ca nu-mi mai fac treaba in acea firma lucrand de 8 luni (primele 3 luni full time iar restul la 4 ... (vezi toată discuția)