avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CONCEDIU DE MATERNITATE
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CONCEDIU DE MATERNITATE

Buna ziua,sunt noua aici si am o intrebare:daca eu am nascut pe 23 noiembrie 2009,am terminat concediu postnatal pe 24 ianuarie 2010 si azi suntem in 27 martie,de cand trebuia sa primesc indemnizatia??Eu am primit doar 636 ron in con.este corect??Doar pe o luna??astept rasp.Multumesc.dosarul lam depus pe 25 ianuarie 2010.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:05, 27 Martie 2010
Pentru luna martie primiti indemnizatia in luna aprilie.
e corect, ca in martie ati prim pe feb 600 plus 35lei pe acele 5 zile din ian,in aprilie prim pe martie ,si tot asa...
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Martie 2010
Cristina Voicu, Avocat
Drepturile reprezentând indemnizaţie şi stimulent, se cuvin şi se plătesc după cum urmează:
a) începând cu ziua următoare celei în care încetează, conform legii, concediul de maternitate, dacă cererea este depusă în termen de 60 de zile lucrătoare de la acea dată; ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie alexandrinapui alexandrinapui am nascut pe 19 aprilie la ce data trebuie depus dosarul pentru indemnizatie? (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Michaela2014 Michaela2014 Buna ziua, Am nascut in 24 Octombrie 2014. Am depus dosarul pentru primire indemnizatie de crestere copil pana la un an pe 8 decembrie impreuna cu cel ... (vezi toată discuția)
Concediile prenatal si postnatal, 126 de zile? ginutz_a ginutz_a buna ziua, legea maternitatii stiu ca s-a modificat cu alegerea intre 1 an si 2 ani de stat in concediu de crestere copil. nu stiu insa daca s-a schimbat ... (vezi toată discuția)