avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Registrele de intrari - iesiri
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Registrele de intrari - iesiri

Care este actul normativ care precizeaza ca registrele de intrari - iesiri se pot tine nu numai pe suport material (hartie) dar si electronic pe calculator? Precizez este vorba de evidenta contractelor de prestari servicii in cazul societatilor cu raspundere limitata.
Cel mai recent răspuns: Albert Kurtyan , Consilier juridic 15:55, 27 Martie 2010
Actul normativ incident este Legea arhivelor, Normele de aplicare(parca) si Ordinele emise de directorul Arhivelor Nationale (cam greu de gasit, dar eu le-am citit).
Tu vorbesti insa de o arhiva privata, nu publica.
Dar, din cite stiu eu, registrul de intrare - iesire nu trebuie tinut pe hirtie la arhivele private.
Pot fi tinute electronic, desi nu e recomandabil ... pentru ca stii si tu ca "registrele comerciale" fac dovada raporturilor juridice contractuale comerciale intre parti.
Registrul intrari - iesiri nu trebuie tinut in forma scrisa, ci poate fi in format electronic.

Alberto Kurtyan

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instructiuni privind activitatea de arhivă la creatorii şi deţinătorii de documente VisanAndreea2015 VisanAndreea2015 Cu privire la INSTRUCŢIUNILE privind activitatea de arhivă la creatorii şi deţinătorii de documente, aprobate de conducerea Arhivelor Naţionale prin ... (vezi toată discuția)
Evidenta intrari-iesiri ypo ypo Daca un srl desfasoara 2 activitati diferite :prestari servicii si distributie produse se pot tine la acelasi sediu 2 dosare de intrari-iesiri pentru fiecare ... (vezi toată discuția)
Date de identificare fundy fundy Cf.OG 27 pentru solutionarea petitiilor, petitiile anonime sau cele care nu contin datele de identificare ale petitionarului, se claseaza.Stie cineva ce ... (vezi toată discuția)