avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... cum pot sa fac pasaport fiicei mele
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

cum pot sa fac pasaport fiicei mele

am o fiica de 9 ani si doresc sa-i fac pasaport.
tatal ei nu face parte din viata ei.pot fara acordul lui sa-i fac pasaport?
Cel mai recent răspuns: ContSters84518 , utilizator 20:46, 29 Martie 2010
sunt in situatie similara. desi am hotararea nu poate fi investita cu titlu definitiv si irevocabil pentru ca nu a fost gasit tatal, desi au fost urmate procedurile cu strainatatea. daca incepeti procesul de incredintare minor, asigurati-va ca stiti unde e tatal, pentru ca altfel totul e in zadar. desi am avut 2 avocati nu s-a rezolvat nimic. caut avocat care a mai intalnit astfel de cazuri, astfel incat sa pot face pasaport copilului. e ca un prizonier in propria tara. daca aflati ceva va rog sa-mi spuneti.
pt dostirali
Va rog sa detaliati.
Adica aveti o sentinta de incredintare a copiilor minori si nu puteti sa o legalizati si sa o investiti cu formula "definitiva si irevocabila"?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie definitiva si irevocabila oscumpyka oscumpyka Buna seara..va multumesc in primul rand pentru raspunsuri...dar mai am si eu o intrebare din miile de intrebari la care inca nu le gasesc raspunsul....am ... (vezi toată discuția)
Trecerea frontierei a unui minor insotit doar de un parinte Geanina-Irina Geanina-Irina Buna ziua.Am o fetita de 6 ani si doresc sa o iau cu mine in Italia dar:e trecuta pe numele tatalui,nu am fost casatoriti legal niciodata,nu l-am dat pt pensia ... (vezi toată discuția)
Pot iesi din tara cu copilul? virgo19 virgo19 Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu o informatie, pentru ca vreau sa fiu sigura... Am o fetita de 1 an si 9 luni, si sunt despartita de tatal ei. Nu am ... (vezi toată discuția)