avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum pot sa-mi vad copilu?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum pot sa-mi vad copilu?

Da stiu acest lucru dar vedeti sunt deja doua luni de cand copilul este la ea iar eu nu am drep la el...dupa parerea ei. As putea sa fac si eu pe nebunu si sa iau copilul de la gradinita si sa-l duc acasa. Oare ma pot cobora la nivelul asta? Am aceleasi drepturi ca si ea, ea a fost cea care a plecat din casa si a luat copilul. Am sperat in buna ei cuvinta ca-mi va permite si mie dreptul de a-mi vedea copilul. Stiti ,copilul are 5 ani si tere ma tem ca ochii care nu se vad se uita, si pana se va da sentinta eu tot nu vad copilul.
Ultima modificare: Duminică, 28 Martie 2010
pedycab, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:40, 28 Martie 2010
Va trebuie hotarare judecatoreasca.
In acest fel se va rezolva problema.
Cautati sa va angajati avocat.
Prin actiune civila, pentru modalitate vizitare minor, solicitand programul despre care vorbiti.
Dar, daca sunteti in divort deja, solicitati in intanta acest program si prin hotarare se va dispune cu privire la acesta.
Ultima modificare: Duminică, 28 Martie 2010
ContSters122901, utilizator
Da stiu acest lucru dar vedeti sunt deja doua luni de cand copilul este la ea iar eu nu am drep la el...dupa parerea ei. As putea sa fac si eu pe nebunu si sa iau copilul de la gradinita si sa-l duc acasa. Oare ma pot cobora la nivelul asta? Am aceleasi drepturi ca si ea, ea a fost cea care a plecat din casa si a luat copilul. Am sperat in buna ei cuvinta ca-mi va permite si mie dreptul de a-mi vedea copilul. Stiti ,copilul are 5 ani si tere ma tem ca ochii care nu se vad se uita, si pana se va da sentinta eu tot nu vad copilul.
:O
Ati postat de doua ori acelasi lucru, desi sunt zile diferite :O:O:O
Eu zic sa faceti "pe nebunul"!Aveti dreptate...,totusi ganditi-va si la copil...,nu este o minge de ping pong!Cautati o solutie amiabila, pana la stabilirea de catre Instanta a unei hotararari privind programul de vizita!Din pacate mamele din Romania, aflate in divort cu un copil...,cam toate fac acelasi lucru...,educatia bat-o vina!

Alte discuții în legătură

Ordonanta presedintiala notisvaly notisvaly absenta copilului timp de 5 saptamani de la gradinita unde a frecventat 2 ani de zile prin parasirea domiciliului din mediul urban de catre mama impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Inca nu sunt divortat; cum pot vizita copilul meu? este sechestru? lucianlucian lucianlucian Buna seara Sotia a parasit domiciliul acum 3 saptamani, cu bebele nostru (s-a dus la parintii ei) si nu am acces la a-mi vizita bebele. Am fost sa vorbesc ... (vezi toată discuția)