avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... neplata salariilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

neplata salariilor

Puteti sa imi spuneti unde trebuie sa ma adresez pentru neplata salariilor? La judecatoria in a carui raza teritoriala se afla sediul firmei sau la tribunalul muncii care se gaseste in resedinta de judet?
Mentionez ca in urma reclamatiei la ITM nu s-a rezolvat nimic. Politia a fost anuntata si acum este in cercetare pentru inselaciune.
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 16:15, 28 Martie 2010
Formulati si depuneti o cerere de chemare in judecata cu obiect pretentii banesti la Trbunal-Sectia litigii de munca, situat in raza domiciliului d-voastra.
Politia nu va face nimic. Nici ITM-ul nu are ce face. Am avut spete similare.
Singura solutie este o actiune in pretentii impotriva angajatorului, introdusa la Tribunalul din raza domiciliului dv. - sectia litigii de munca. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza de neconcurenta Maximvs Maximvs Buna ziua! Am o problema legata de o scapare a Codului Muncii, si mai exactin ceea ce priveste Clauza de Neconcurenta.In Codul Muncii, art 21 si urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Reclamatie la itm? dobrica_bogdan dobrica_bogdan Buna ziua! Am o problema cu fostul angajator. Am fost concediat prin desfiintarea postului, cu o decizie inregistrata la ITM Cluj in data de ... (vezi toată discuția)
Recuperare salar dupa plecare de la firma damo.krisztian damo.krisztian Buna. Prezint problema: Am plecat de la o firma de transport, in lichidarea scriam ca firma e la zi cu toate platile. Salarul s-a virat pe card la noi dar ... (vezi toată discuția)