avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Recurs cu semnul intrebarii ???
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Recurs cu semnul intrebarii ???

Am avut primul termen in recursul impotriva rezolutiei procurorului si dupa citarea partilor, eu fiind parte vatamata, am cerut amanarea procesului. judecatoarea le-a spus intimatilor sa nu se prezinte la urmatorul termen.
am si eu doua intrebari:
-mi se pare mie sau nu miroase a bine spusele judecatoarei in ce priveste contestarea rezolutiei de catre mine?
-as mai putea obtine o alta amanare(la prima am mentionat lipsa aparare)
daca invoc acelasi lucru si lipsa banilor pentru avocat?
va multumesc:love2:
Cel mai recent răspuns: io_io , utilizator 08:42, 29 Martie 2010
Nu inteleg ce interes aveti sa tergiversati, doar sunteti parte vatamata!
Nu mai puteti amana tot pentru angajare aparator, iar lipsa banilor nu intereseaza instanta. Daca totusi aveti un interes de amanare, puteti sa va angajati un aparator, care sa depuna delegatia cu data termenului respectiv, si sa solicite el termen pe motiv ca a fost angajat in aceeasi zi si sa-si pregateasca apararea.
Fata de cererea dvs. de amanare, intimatii fiind prezenti, au spus - cred eu - , ca nu pot sa se mai prezinte la urmatorul termen. In acest caz, presedinta completului le-a raspuns probabil, ca nu sunt obligati sa se mai prezinte. Cu privire la solutionarea contestatiei dvs. in mod SIGUR, presedinta nu avea cum sa spuna ceva, pana la pronuntare.
Dupa cum spuneti,vreti cere o noua amanare... si aveti pretentia ca intimatii sa fie prezenti la fiecare termen ?
Se va interpreta ca incercati tergivesarea...
Este vorba de faptul ca am niste vecini turbulenti care ameninta si insulta si fac tot felul de sicane.inca o luna de amanare i-ar mai tine un pic in sah cu manifestarile lor
primitive, pentru ca sunt convins 99% ca instanta va respinge plangerea mea.
asa ca mai vreau macar o luna de liniste aparenta fiindca altfel nu se poate .
politia este de cacao.

@indines intimatii au raspuns doar la apel si nimic alceva.
de aia ma mira si pe mine pozitia judecatoarei. nu am pretentia ca acestia sa se prezinte la judecata.
va multumesc
Ultima modificare: Duminică, 28 Martie 2010
io_io, utilizator
Va plangeti de atitudinea vecinilor turbulenti care ameninta si insulta?
Prin maniera dvs de tergiversare ,cu dezinteres evident spre sustinerea si apararea intereselor legitime,nu pregatiti decat victoria vecinilor, care vor triumfa si se vor comporta ca atare,cu hotararea pronuntata de instanta impotriva dvs
Nu cunosc care a fost exact discutia din sala de judecata, insa daca intimatii au intrebat daca sunt obligati sa mai vina si la urmatorul termen, instanta putea doar sa spuna ca nu sunt obligati sa se mai prezinte si nu sa nu se mai prezinte pentru ca astfel a lasat loc de interpretare.
Nu incercati sa mai amanati procesul pentru lipsa de aparare, pentru ca nu veti mai primi un termen in acest sens, instanta poate sa acorde un singur termen pentru lipsa de aparare si nu doua.
Ultima modificare: Luni, 29 Martie 2010
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

Alte discuții în legătură

Urgent!!! INTIMAT??? INTIMAT??? Anul trecut am depus la parchet o plangere in care am fost partea vatamata si voiam sa obtin un ordin de restrictie. Acolo s-a hotarat sa nu se trimita spre ... (vezi toată discuția)
Citatie, intimat si petent Teachers Teachers Buna! Am deschis un dosar de UP impotriva unei persoane, solutionat cu NUP, dar cu amenda administrativa si achitarea cheltuielilor de judecata catre mine, iar ... (vezi toată discuția)
Prezenta la proces in calitate de intimat mihaela_1968 mihaela_1968 Buna ziua! Am fost citata la un proces la judecatorie, ca intima, avand ca obiect plangerea unei persoane impotriva rezolutiei prim-procurorului. S-a amanat ... (vezi toată discuția)