avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... program de 4 ore
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

program de 4 ore

Va rog sa imi spuneti daca mi-am facut program de 4 ore deoarece nu am ce face cu copilul ce salar voi primi avand in vedere ca pentru 8 ore salariu era de 600,se imparte in jumate totul salariu, bonuri?
Trebuia sa semnez ceva act aditional la schimbarea programului pentru ca nu am semnat inca nimic si lucrez cu program scurt imedit de o luna.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 12:24, 29 Martie 2010
Obligatoriu trebuia incheiat act aditional la CIM . Discutati cu conducerea / biroul de resurse umane , vedeti care e varianta dumnealor ...
Salariul va fi proportional cu timpul lucrat.

Trebuia incheiat un act aditional de modificare a normei de lucru si a salariului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract cu timp partial lilu lilu IN BAZA UNUI REFERAT INTOCMIT DE CONDUCEREA UNITATII , PENTRU FUNCTIA DE ECONOMIST S-A STABILIT MODIFICAREA DURATEI MUNCII CU 1.07.2008 DE LA NORMA INTREAGA LA ... (vezi toată discuția)
Injumatatirea salariului la gravide este legala? Blumella Blumella Buna ziua! Peste 6luni voi intra in concediu de maternitate, am anuntat firma in scris ca sunt insarcinata, insa la 3saptamani am primit act aditional de ... (vezi toată discuția)
De la norma intreaga la cim cu timp partial timici timici 1.As dori sa ma ajutati prin detalierea pasilor de urmat la ITM in cazul schimbarii unui CIM cu norma intreaga in CIM cu timp partial/de 4 ore/zi. 2. Ce ... (vezi toată discuția)