avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 251 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice garantie de participare
Discuție deschisă în Achiziţii publice

garantie de participare

poate o alta societatea ( fata de asociati, subcontactanti)sa faca virament pentru garantia de participare la licitatie
urgent, multumesc
Cel mai recent răspuns: GRIGORE V.Ioana , utilizator 11:27, 30 Martie 2010
Nu, doar daca e mentionat expres in caietul de sarcini.
Daca e urgent, sunati la institutia care organizeaza licitatia si intrebati, ca sa fiti sigur.
De ce nu o vireza mai intai d-voastra. apoi d-voastra sa virati aceasta garantie?
Intrebati, dar in principiu se poate! Inseamna ca respectiva firma va sustine financiar si asa demonstreaza acest lucru!
Cel mai sigur, pentru a nu avea surprize, este sa cereti clarificari la organizatorul licitatiei. Daca vireaza altcineva garantia, trebuie sa specifice in formular ca o face pentru dvs., impreuna cu celelalte date cerute in astfel de cazuri-numele licitatiei, etc.etc. Garantia o poate vira oricine, cu conditia sa o faca in numele participantului, in cazul in care se face prin virament sau achitare directa. Scrisoarea de garantie bancara se face numai de catre o societate financiara.
Ultima modificare: Marți, 30 Martie 2010
vlad nicolae, moderator
Este posibil numai in situatia in care compania respectiva va sustine financiar, oricine o poate face ca "finantator" , inclusiv bancile pot face asta, dar atasat va trebuiesc documentele care sa ii ateste eligibilitatea si acestei societati. Cel mai simplu va vireaza dvs.banii(asa cum a spus domnul de mai sus) si compania scoate garantie in numele strict care va reprezinta la licitatie.
Mult succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie de participare licitatie teodor82 teodor82 Buna ziua. In cadrul unei licitatii organizate de catre RA-APPS se solicita o garantie de participare de o anumita valoare. Este legal ca un ofertant sa ... (vezi toată discuția)
Garantia bancara mariusion mariusion buna ziua , daca un ofertant care se incadreaz in intreprinderi mici si mijlocii prezinta documentul scanat si nu in original cum este cerut la ... (vezi toată discuția)
Licitatie iulia13 iulia13 Va rog indrumati-ma ce acte trebuie sa am ca sa particip la licitatii! Mentionaz ca sunt o societate mica de cnstructii srl cu 6 angajati. Va multumesc. Iulia ... (vezi toată discuția)