avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONTRACTE DE MUNCA CU NORMA INTREAGA SI TIMP PARTIAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONTRACTE DE MUNCA CU NORMA INTREAGA SI TIMP PARTIAL

Poate cineva sa-mi spuna daca este legal sa ai incheiate 4 contracte individuale de munca, unul cu norma intreaga, iar 3 contracte individuale de munca cu 2 ore. Bine inteles pe 4 firme dar apartinand aceluiasi grup.
Cel mai recent răspuns: sterie , utilizator 09:19, 19 Februarie 2007
cred ca nu esti singura persoana care are aceste ct.cu timp partial,mai ales daca intr-un grup te ocupi pt. mai multe firme de diverse pb.( salarii, banca....)pt.ca totusi tb.sa ai si o raspundere pt.ce faci.
din punct de vedere al ITM nu sunt considerate cumva ore suplimentare mascate?(orele lucrate pe contractele de timp partial)
este perfect legalB-), dar sa nu depaseasca 24ore/zi:))
Poti sa ai atatea contracte de munca cu timp partial...dar salariaţii au dreptul între două zile de muncă la un repaus care nu poate fi mai mic de 12 ore consecutive. :)
situatie:
am cim pentru functia de iru cu atestat de la itm la o firma;
voi incheia un cim cu timp partial la alta firma, unde as vrea sa obtin aprobarea pentru pastrarea carnetelor de munca. credeti ca este vreo problema daca voi completa si pastra carnetele de munca la ambele firme? va fi necesar sa obtin atestatul si pentru a doua firma sau este suficient primul? multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnetul de munca ioanav04 ioanav04 buna seara! poate cineva sa-mi spuna ce conditii trebuie sa indeplineasca un angajat al unei companii pentru a putea face inregistrari in carnetele de ... (vezi toată discuția)
Contract de munca 8 ore/ 3 luni - se poate? emc emc Buna ziua, Poate cineva s-a lovit de aceste probleme si are o rezolvare: - Exista posibilitatea incheierii unui contract de munca de cateva ore la 3 luni? ... (vezi toată discuția)
Atestare iru aijin aijin Buna ziua. Pentru atestarea unei persoane sa completeze cartile de munca este necesar si un curs de inspector RU sau poate da examenul daca firma il ... (vezi toată discuția)