avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj

1.Sunt intr-un proces de partaj si amandoi am fost citati pentru interogatoriu. El nu s-a prezentat - timp de 3 termene si nici nu cred ca se va prezenta.Ce se face in acest caz?
2.In timpul casatoriei am achizitionat o masina ,pe care ,el sustine ca am vandut-o amandoi , pana la pronuntarea divortului si am impartit banii obtinuti(este vorba de intampinarea care a depus-o el la dosar,insa fara nicio dovada atasata).Este total neadevarat si am martori care pot sustine acest lucru. Procesul este inceput din septembrie 2008 si nici acum nu s-a ajuns la nicio solutie. Ce ma sfatuiti in legatura cu acest aspect?
Va multumesc.
daca dosarul este pe rol din 2008 si nu s-a solutionat , in mod cert nu aveti un aparator . :rtfm:
procesele de partaj sunt grele si conteaza f. mult administrarea probatoriului in cauza .
In privinta interogatoriului , articolul 225 din Codul de procedura civila aminteste ca acesta poate fi apreciat drept marturisire sau inceput de marturisire.
Procesul isi va urma cursul chiar daca paratul nu se va prezenta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns interogatoriu otto2007 otto2007 Daca paratul nu a raspuns nici la al 3 lea termen la interogatoriu desi i s-a pus in vedere si in incheierea de sedinta ce se intampla? (vezi toată discuția)
Interogatorii - anulare contract legea 112 adrianadamian2009 adrianadamian2009 Va solicit un raspuns la urmatoarea speta: Intr-un proces de constatare a nulitatii absolute a unui contract de vanzare-cumparare pe legea 112/1995, in ... (vezi toată discuția)
Neprezentarea la interogatoriu a unuia dintre cei doi relamanti lore37 lore37 Buna seara Impreuna cu sotul, suntem reclamanti intr-un proces cu o banca avand pretentii banesti. La solicitarea bancii la primul termen de judecata, ... (vezi toată discuția)