avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... nerespectare contract firma de mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

nerespectare contract firma de mobila

Buna ziua! va rog mult daca puteti sa-mi spuneti si mie carear putea fi pretentiile unui client in cazul nerespectarii unui contract al unei firme de mobila ?
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 12:23, 29 Martie 2010
Depinde de ce clauze exista in acel contract! Daca nu exista clauze prin care se prevad penalitati de intarziere , atunci nu trebuie decat sa ii livrati mobilierul comandat si platit si sa vi se semneze procesul verbal de receptie a lucrarii/marfii!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal de receptie tamplarie pvc valentin_a valentin_a Buna ziua, Am si eu o nelamurire legata de un contract cu o firma de tamplarie PVC si procesul verbal de receptie. Am achitat integral un contract destul ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea unei obligatii contractuale sanctionata cu incetarea de plin drept a contractului Georgeta Anghel (Rusu) Georgeta Anghel (Rusu) Pe scurt problema mea este urmatoarea: am incheiat un contract de furnizare produse cu o firma pentru executare mobilier. In contract se mentioneaza ca plata ... (vezi toată discuția)
Recuperare creanta corinamar corinamar buna seara, firma mea produce material de constructii am si un contract insa s-a comandat mai mult decat in contract, pe baza de comanda lucrarea s-a ... (vezi toată discuția)