avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1179 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Tatal copilului care impiedica depunerea dosarelor pt ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Tatal copilului care impiedica depunerea dosarelor pt drepturile copilului.

Buna ziua!
As dori sa stiu ce se poate face in cazul in care tatal copilului nou-nascut (parintii fiind necasatoriti) refuza sa ofere copie dupa carte identitate si adeverinta privind domiciuliul necesare intocmirii dosarelor pt indemnizatie si alocatie? Poate fi somat in vreun fel prin intermediul unei institutii (Protectie sociala de exemplu)?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Catalina610 , utilizator 13:20, 30 Martie 2010
Ori lamuriti situatia in sensul ca nu va trebuie actul tatalui ori il dati in judecata.
Cam asta ar fi...

avocat Claudiu Lascoschi
Va multumesc pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Paternitate sau a declara un copil Vali2 Vali2 Buna seara, Doresc sa aflu care este procedura pentru a declara un copil de peste 2 ani de catre tata. Este necesara stabilirea paternitatii si daca da care ... (vezi toată discuția)
Cine va fi tatal ? adonisalexandru adonisalexandru De aprox. 2 ani stau impreuna cu o femeie care va fi mama copilului meu. Problema e ca ea nu a divortat de fostul ei sot si fiind insarcinata nu stiu ce nume ... (vezi toată discuția)
Dupa 7 ani de la nasterea copilului meu, tatal lui isi cere drepturile! just_carm3n just_carm3n Sunt mama unui copil de 7 ani, nu am fost niciodata casatorita, tatal copilului nu a contribuit la cresterea ei pana in prezent, nici nu a fost trecut pe ... (vezi toată discuția)