Buna ziua.
Am cerut de la judecatorie recuzarea expertului judiciar, care a fost numita de executorul judecatoresc pentru avaluarea unei imobil pentru executare silita. Motivul recuzarii este ca acest expert a mai dat o parere in aceasta pricina.
Am informat expertul in legatura cu cererea de recuzare, dar ia nu a luat in seama si fara sa mai faca masuratori la fata locului a facut lucrarea, pe baza carui executorul continua demersurile pentru executare.
Procesul in legatura cu recuzarea expertului va fii mai incolo, ce pot sa fac in acest caz?:(
Multumesc.
Conform art.204 c.pr.civ.,experii se recuza din aceleasi motive ca si judecatorii,recuzrarea urmand a fi formulata in termen de 5 zile de la numirea expertului"daca motivul ei exista la aceasta data;in celelalte cazuri termenul va curge de la data cand s-a ivit motivul de recuzare"
Cererea de recuzare este adresata instantei si este solutionata in sedinta publica.
Cred ca ar trebui sa detaliati mai bine motivul recuzarii pentru a primi sfatul necesar,la obiect,urmand astfel sa indicati in ce consta acea"parere"pe care a mai dat-o expertul initial desemnat
Drepturi banesti
o_zonne
Faptul ca reclamantul face obiectiuni la o expertiza judiciara care a fost considerata de el partinitoare pentru ca nu se tine cont si de obiectivele sale ... (vezi toată discuția)