avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu medical

Zilele de concediu medical se adauga la cele 60 de zile de delegare?
Cel mai recent răspuns: gugu13 , utilizator 21:56, 29 Martie 2010
In cadrul celor 60 de zile de delegare poate apare si un concediu medical. Asta nu inseamna ca durata delegarii se prelungeste cu numarul de zile de concediu medical.
Multumesc mult pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical in perioada de delegare lucia_iacob lucia_iacob In urma unei decizii, angajatul este delegat pentru 60 zile la un alt punct de lucru al firmei. In timpul perioadei de delegare angajatul intra in concediu ... (vezi toată discuția)
Delegarea functionar public frasin frasin Am urmatoarea situatie. Am fost delegata sa lucrez la institutia careia institutia mea ii este subordonata. Am doua probleme .Nu am primit decat o simpla ... (vezi toată discuția)
Perioada delegarii masayoshi masayoshi se refera la 60 de zile continue sau la intamplare? Se intelege o perioada continua din textul legii: [quot]Delegarea poate fi dispusa pentru [b]o ... (vezi toată discuția)