avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Drept de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Drept de conducere

Buna seara .
Va rog sa imi furnizati si mie un model de cerere catre parchet prin care sa solicit acordarea dreptului de circulatie in urma retinerii permisului de conducere , ca urmare a consumului de alcool cu intocmire dosar penal , valoare alcoolemie in sange 0,83 la mie.
Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: dorians , utilizator 22:51, 29 Martie 2010
Nu e chiar asa de simplu. Dovada care v-a fost data e fara drept de circulatie. Dupa trei luni puteti incerca o actiune in instanta insa o sa va trebuiasca un avocat care se pricepe...

eu as merge pe o recalculare. Care a fost valoarea celei de a doua probe? sau ati refuzat-o?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis pentru conducerea unui autoturism sub influenta alcolului stanleyy stanleyy Daca in aerul expirat, valoarea alcolemiei indica 0,48 mg/l iar in urma analizelor de sange valoarea alcolului la ambele probe se situeaza sub 0,8 mg/l, care ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie peste limita legala kacio kacio Revin dupa noua luni cu o noua intrebare.Am fost depistat in trafic cu o alcoolemie peste limita legala cu aproape mai mult decat dublul limitei legale .Ceva ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0.59 ralucagrigore ralucagrigore Buna ziua,eu am fost oprita si detectata cu alc.0.59 in aerul expirat,apoi probe biologice,care nu au venit inca,etc.intrebarea mea este:pentru aceasta val ce ... (vezi toată discuția)