avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Legitimatia unei asociatii ong
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Legitimatia unei asociatii ong

Buna seara,

Este vre-o problema daca fac legitimatii membrilor asociatiei fara a cere bani pe ele?
Am inteles ca daca un membru vrea sa faca rau poate spune ca am dat legitimatia contra cost si nu i s-a taiat chitanta.
Vreau ca legitimatiile sa nu fie contra cost insa ce trebuie sa fac ca sa am dovada ca nu am luat bani?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:50, 2 Aprilie 2010
Da, puteti face legitimatii membrilor asociatiei fara a le cere banii pe acestea.

Trebuie sa dovedeasca cele ce afirma ....
Da, nu cred ca ati putea avea probleme, dar daca vreti neaparat se poate face un tabel si sa semneze cu s-au dat gratis.
Oricum, ati avea si martori daca spune cineva ca ati luat bani pe legitimatie.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alta chitanta de mana gabriella_blaga gabriella_blaga Buna seara! As dori si eu un raspuns, daca se poate, la problema mea: sunt singurul mostenitor al parintilor decedati(tatal meu a murit acum 10 ani si nu am ... (vezi toată discuția)
Act constitutiv asociatie alumni - semnaturi membri fondatori moescu moescu Buna ziua, incerc de mai mult timp sa lamuresc o problema care in momentul de fata ne-a adus in impas vizavi de proiectul infiitarii unei asociatii de tip ... (vezi toată discuția)
Actualizare a membrilor asociatiei de proprietari Elena Grigorescu Elena Grigorescu Asociatia de Proprietari a fost înființată în 2001, membrii ei fie au decedat, fie au vândut. Dopresc sa știu cum se reactualizarea lista membrilor, dat ... (vezi toată discuția)