Ce pot sa fac impotriva unei persoane care ma reclama, sub masca anonimatului, in fiecare saptamana la diverse institutii ale statului ???? In urma reclamatiilor, am fost vizitat de politie, am fost chemat la post, am fost vizitat de inspectorii de la Protectia Copilului , de la Inspectia in Constructii etc. . In urma vizitelor nu a fost confirmata nici o reclamatie de catre reprezentantii respectivi.Din discutiila avute cu acestia am inteles ca nu prea am ce sa fac si ca dumnealor trebuie sa ia in consideratie si reclamatiile anonime deoarece in acestea se face referire la fapte foarte grave pe care eu si familia mea le savarsim sau le-am savarsit.
Daca cineva ma poate ajuta cu un sfat, raman profund recunoscator.
Cunoasteti identitatea persoanei?
In baza probelor pe care le detineti de la autoritati,daca cunoasteti identitatea persoanei promovati plangere pentru denuntarea calomnioasa ,prevazuta si pedepsita de art 259 Cod penal
Am dedus identitatea persoanei in momentul in care un oficial de la Protectia Copilului ne-a citit una din reclamatii la care erau atasate si doua copii de buletin, al meu si al sotiei !?. Continutul acesteia a fost relevant pentru noi datorita formularii. Surpriza a fost cand am cerut sa o citim si am recunoscu scrisul.
Problema este ca reclamatiile impotriva dvs. fiind anonime, iar autoritatile nu v.au putut confirma persona pe care o banuiti, nu prea puteti dovedi sustinerile de hartuire la care sunteti supus, prin reclamatii de tot felul.
O actiune in judecata trebuie sustinuta cu probe certe (martori, acte, etc.) Cum le obtineti? Grea problema cu anonimele astea....
Oricum, daca v- a reclamat la foate autoritatile si nu s-a confirmat nimic, a doua ora nu o mai ia de la capat..
Am citit si mesajul urmator pe care l-ati scris. Cereti copii dupa reclamatii. Daca ajungeti in judecata se va face compararea scrisului , prima data in instanta si daca este cazul se va face si o expertiza grafologica.
Cel mai bine , cred eu - este sa faceti o sesizare la politie, ei vor cerceta, iar daca vor dovedi ca cel banuit de dvs. este autorul, vor inainta ei dosarul la parchet, iar de la parchet la instanta.
Asa am crezut si noi. Toate acestea au incepu in 2009 in luna martie si au continuat pana in septembrie. Am incercat sa discut cu respectivul insa fara succes. A afirmat ca ma reclama cand are el chef. Pe 25 martie 2010 am avut o vizita de la D.P.C. in urma unei reclamatii facute de aceeasi persoana.
Denunt anonim?
alinaaa
:training: cum poate fi "dat in gat" cineva care a falsificat o semnatura si stampila fara sa se prinda nimeni cine i-a facut-o? sa presupunem ca hartia ... (vezi toată discuția)