Ce pot sa fac impotriva unei persoane care ma reclama, sub masca anonimatului, in fiecare saptamana la diverse institutii ale statului ???? In urma reclamatiilor, am fost vizitat de politie, am fost chemat la post, am fost vizitat de inspectorii de la Protectia Copilului , de la Inspectia in Constructii etc. . In urma vizitelor nu a fost confirmata nici o reclamatie de catre reprezentantii respectivi.Din discutiila avute cu acestia am inteles ca nu prea am ce sa fac si ca dumnealor trebuie sa ia in consideratie si reclamatiile anonime deoarece in acestea se face referire la fapte foarte grave pe care eu si familia mea le savarsim sau le-am savarsit.
Daca cineva ma poate ajuta cu un sfat, raman profund recunoscator.
Am cerut copii dupa reclamatii insa, au refuzat sa ni la faca. O plangere la politie ne-am gandit sa facem, dar, vrem sa mergem mai intai in audienta la dirctorul D.P.C.
Cateva amanunte :
-persoana este vecin cu mine (gard)
-fretele persoanei este politist
-am facut o sesizare scrisa la politie cu privire la comportamentul sau necivilizat
Denunt anonim?
alinaaa
:training: cum poate fi "dat in gat" cineva care a falsificat o semnatura si stampila fara sa se prinda nimeni cine i-a facut-o? sa presupunem ca hartia ... (vezi toată discuția)