avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... despre traducerile legalizate
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

despre traducerile legalizate

sunt in franta de mai mult timp si cei de aici adica inspectia de munca i mi cere sa traduc statele de salariu si chitantele de la CAS si chitantele de impozite taxe si contributii;pt ca eu nu am stiut ca mi trebuia o aprobare de la noi din romania sa pot folosi societatea aici .deabea acum am coborat cu picioarele pe pamant si am aflat ca mi trebuie o licenta data de ITM sa pot functiona ca prestator de servicii sau ca o societate de interim adica sa pot folosi codul CAEN 7810 ;cum pot face sa ies din problema asta
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 09:54, 30 Martie 2010
Eu nu vad decat o solutie: sa solicitati de la ITM acordarea licentei respective! Bineinteles trebuie sa specificati ca desfasurati activitatea incepand cu data de...fapt pentru care veti fi sanctionat contraventional pentru nedeclararea activitatii in termenul legal de 30 de zile! Dar veti fi pus in legalitate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sucursala a unei societati ce are ca obiect de activitate: plasarea fortei de munca Paraschiv Liviu Paraschiv Liviu O sucursala a unei societati straine care desfasoara activitati in domeniul selectiei si plasarii fortei de munca, poate incheia legal contracte de ... (vezi toată discuția)
Speță referitoare la registre contabile Catalinavi Catalinavi Bună seara. Am primit o citație pt inspecție fiscala la un pfa avut de mine în per 2014-2017.ideea e ca acel pfa a fost făcut ca să mascheze o angajare ... (vezi toată discuția)
Acreditare furnizor anofm CristianaGh CristianaGh Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie - o companie cu domeniul de activitate principala 7810 - Plasare de personal, isi doreste sa devina ... (vezi toată discuția)