avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Persoana care sta fara forme legale intr-o locuinta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Persoana care sta fara forme legale intr-o locuinta

As dori sa stiu cum as putea sa il dau afara din casa , refuza sa plece din casa .Casa este a mea , el are doar o parte din teren.
Cel mai recent răspuns: Mircea Sorin Ganea , Consilier juridic 09:32, 31 Martie 2010
Parerea mea este ca trebuie formulata o Actiune posesorie, evacuarea fiind doar un capat de cerere accesoriu al actiuni.
Dumneavoastra sunteti proprietar, insa posesia va este tulburata, in consecinta solicitati sa fiti lasat in deplina si linistita posesie.
=D>=D>=D>
Citesc si raman cu gura cascata! Ce sfaturi puteti sa primiti!
Ce actiune in evacuare? Este casa proprietatea dvs ? Este intabulata si aveti contract de vanzare cumparare? Foarte bine! Luati 2-3 baieti vanjosi , spargeti usa si il luati pe sus pe asa zisul var lasandu-l cu toate hainutele in curte pe terenul cota parte care ii apartine! In prealabil , faceti si plangere penala pentru tulburare de posesie la politie si solicitati sa vina un reprezentant al MAI pentru a se vedea ca nu il bateti si nu ii furati sau retineti ilegal din bunuri!
Cu actiune in evacuare dati si banii la avocati , va judecati pentru un bun care va apartine de drept si pentru care aveti documente si pierdeti si cativa ani buni de zile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
B-)
Multumesc mult pentru sfat. Asa m-am gandit si eu, sa merg la politie si cu politia sa-l dau afara , fara a mai merge in instanta ca tot se taraganeaza cu instanta pana la adanci batraneti.
NAY a scris:

Multumesc mult pentru sfat. Asa m-am gandit si eu, sa merg la politie si cu politia sa-l dau afara , fara a mai merge in instanta ca tot se taraganeaza cu instanta pana la adanci batraneti.

Dupa ce va intoarceti de la politie sa ne scrieti sa ne spuneti cum v-au ajutat. Ar fi o premiera.
MIHAI GRIGORE a scris:

=D>=D>=D>
Citesc si raman cu gura cascata! Ce sfaturi puteti sa primiti!
Ce actiune in evacuare? Este casa proprietatea dvs ? Este intabulata si aveti contract de vanzare cumparare? Foarte bine! Luati 2-3 baieti vanjosi , spargeti usa si il luati pe sus pe asa zisul var lasandu-l cu toate hainutele in curte pe terenul cota parte care ii apartine! In prealabil , faceti si plangere penala pentru tulburare de posesie la politie si solicitati sa vina un reprezentant al MAI pentru a se vedea ca nu il bateti si nu ii furati sau retineti ilegal din bunuri!
Cu actiune in evacuare dati si banii la avocati , va judecati pentru un bun care va apartine de drept si pentru care aveti documente si pierdeti si cativa ani buni de zile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
B-)

Halal sfat.
Personal va sfatuiesc sa nu-l urmati, nu folositi forta, nu spargeti usa, nu-l inchesuiti pe varul.
Politia nu va ajuta cu nimik in evacuarea unei persoane aflate intr-un imobil proprietatea dumneavoastra decat daca detineti o hotarare judecatoareasca definitiva si irevocabila.
Poate ca pierdeti ani si bani la avocati inprocesul de evacuare dar sigur nu "castigati" dreptul de a fi asistat de un avocat la un eventual proces penal.

Cu stima

Alte discuții în legătură

Imposibilitate de a intra in casa nicki nicki Buna seara, Va rog sa-mi dati un sfat in urmatoarea problema: Tatal meu a decedat, iar apartamentul in care locuia a fost cumparat de fiica mea, anterior ... (vezi toată discuția)
Evacuare ocupanti Antik Antik Buna seara, Am mostenit un imobil in cota de 100%,detin cadastru,intabulare si toate cele. Pe linga acestea am mostenit si niste ocupanti care au carti de ... (vezi toată discuția)
Fapta penala? Irina S. Irina S. Contract de inchiriere intre doua persoane juridice. Obiectul contractului: un spatiu comercial. Locatarul nu isi plateste chiria doua luni iar locatorul il ... (vezi toată discuția)