avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Persoana care sta fara forme legale intr-o locuinta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Persoana care sta fara forme legale intr-o locuinta

As dori sa stiu cum as putea sa il dau afara din casa , refuza sa plece din casa .Casa este a mea , el are doar o parte din teren.
Cel mai recent răspuns: Mircea Sorin Ganea , Consilier juridic 09:32, 31 Martie 2010
cateodata e mai bine sa fii parat decat reclamant.
e cineva aici pe forum care incearca sa evacueze si el " un var" , iar "varul" a venit in instanta cu o chitanta falsa, ca a platit chirie in avans pt 2 ani. se asteapta de un an rezultatul expertizei grafoscopice , timp in care "varul" se bucura de bunurile omului, iar omul ii plateste intretinerea...
nu sunt adepta ideii de a-ti face dreptate cu mana ta ( in general), dar nici sa dormi in ghete, sa mori cu dreptatea in mana, nu e o idee buna...
Ultima modificare: Marți, 30 Martie 2010
ContSters79003, utilizator
Am fost la politie si nu se poate evacua cu politia , cica trebuie sa fac dezmemrarea pe teren pt. ca si el are o bucatica din teren asa ca habar nu am ce sa fac mai departe . Le-am zis ca sa ma ajute sa-l scot din casa sa ii pun hainele in curte si el nu are decat sa ma dea in instanta ca eu am dreptul sa iuntru in casa, ca am actele pe casa ,ca doar nu o sa intru cu elicopterul in casa .
La prima vedere toate par extraordinar de simple!
Incercati totusi sa luati legatura cu un avocat caruia sa ii detaliati toate aspectele problemei si sa actionati in consecinta.
Solutiile dure sunt de acceptat atunci cand din punct de vedere legal sunteti "beton" sau aveti "cunostinte" care "activeaza" in domeniu si sunteti dispus sa "pierdeti" chiar si 50% din valoarea bunului/bani.
In rest ati uitat sa ne precizati ca "locuiti in Romania unde se poate si asa".
Practicienii stiu de ce!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imposibilitate de a intra in casa nicki nicki Buna seara, Va rog sa-mi dati un sfat in urmatoarea problema: Tatal meu a decedat, iar apartamentul in care locuia a fost cumparat de fiica mea, anterior ... (vezi toată discuția)
Evacuare ocupanti Antik Antik Buna seara, Am mostenit un imobil in cota de 100%,detin cadastru,intabulare si toate cele. Pe linga acestea am mostenit si niste ocupanti care au carti de ... (vezi toată discuția)
Fapta penala? Irina S. Irina S. Contract de inchiriere intre doua persoane juridice. Obiectul contractului: un spatiu comercial. Locatarul nu isi plateste chiria doua luni iar locatorul il ... (vezi toată discuția)