avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
numele nu exista nici macar pe google (:D). Poate stiti zicala: "gunoi ca tine gasesti si in recycle bin, oameni ca noi nu gasesti nici pe google"
petrumarghidan a scris:

Am vorbit cu cineva de la Administratia Prezidentiala si am inteles ca 2 dosare de la judecatori si un dosar de la procurori au fost respinse. Din nou emotii...X-(

Nu m-ar mira ca Marghidan asta sa fie aditanase sub un alt username.
Nu vedeti ca si-a facut contul astazi?
Si eu pot sa-mi fac acum un alt cont si sa spun ca s-a anulat intregul concurs de catre Administratia Prezidentiala. Culmea e ca s-ar putea sa se gaseasca vreo 2-3 care sa si creada o asemenea elucubratie.
Stati linistiti si nu mai luati in seama ce scriu toti raspandacii pe forum.
Mult succes in noua profesie!
Sper sa ma alatur voua dupa urmatorul concurs.
Sincer o asemenea "gluma" nu poate veni decat din partea unui iresponsabil fara pic de minte.
Bafta la concurs, Dave;)
laremilia a scris:

In plus...propunerea e o simpla formalitate! Suntem magistrati si trebuie sa ne numeasca presedintele!
ei nu e chiar asa...poate refuza odata motivat numirea...dar e corect ca nu aveau cand sa analizeze propunerile
sendre a scris:

ei nu e chiar asa...poate refuza odata motivat numirea...dar e corect ca nu aveau cand sa analizeze propunerile

Acuma rezonabil vorbind... ce-ar putea sa gaseasca Administratia Prezidentiala si n-a gasit CSM-ul?
PetruMarghidan asta probabil ca e un nume fals sub care posteaza unul dintre cei picati in noiembrie si care e suficient de lipsit de caracter incat sa se coboare la asa ceva.
Nu se fac glume de genul asta si in niciun caz pe subiectul asta.
A aruncat o "fumigena" si acum se distreaza vazand reactiile.
Ce nu stie el e ca nu exista o masura mai exacta a esecului decat supralicitarea victoriilor marunte.

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)