salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Va agitati degeaba, a facut misto ala de voi cand a zis ca au fost respinsi, se mai amuza si el cand vede ce panica a instaurat.
Asa ca nu va panicati. Nu stiu dar ar fi chiar indicat sa sunati toti la presedentie sa va informati daca au fost sau nu respinsi, doar nu suntem naivi sa credem tot ce zice unul sau altul la misto pe forum.
Asa ca stati linistiti si nu va panicati. Garantez eu ca vor iesi decrete pt toti cei admisi. Nu sunt motive sa fie respinsi, s-au verificat pana si evidentele operative deci nu e nici o problema.
Nu e cazul, dar daca totusi vreti sa sunati eu zic sa sune doar o singura persoana.
In masura in care prin exceptie s-ar respinge unul dintre cei propusi, CSM poate retrimite propunerea, motivat.
In plus de asta, daca intr-adevar s-ar publica miercuri in MO decretele, ar insemna ca decretele semnate sunt deja postate pe site-ul Presedenty.ro
Asa ca Marchidan trebuie sa dea cafea la toata lumea:)) 115 sau cati suntem