salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Dragi colegi ma bucur ca va pastrati optimismul... la cat ghinion am avut incepand cu validarea amanata..continuand cu problema de la CSM ....asta ar fi chiar bomboana de pe coliva
am revenit şi eu.am observat ultimele discutii şi subiecte postate peforum. nu cred nimic din ceea ce a postat acel domn marghidan. în primul rând, având în vedere faptul că dosarele au fost înaintate miercuri, nu cred că în doua zile au şi fost verificate. în al doilea rând, dacă acest domn are acces la asemenea informaţii ar trebui să presupunem ca el sau o persoana apropiată ar fi angajat al adm. prez., caz în care nu cred că şi-ar permite să divulge asemenea informaţii. oricum,ar trebui anuntaţă în mod oficial adm. prezidentială despre această postare.
Buna dimineatza dragi colegi!!!
Tocmai am terminat convorbirea la Administratia prezidentiala.
O doamna (de altfel extrem de dragutza) mi-a spus ca "nu sunt inca semnate" decretele insa probabil acest lucru va fi facut in cursul saptamanii sau cel tarziu saptamana care vine. la intrebarea mea daca exista persoane carora li s-a refuzat semnarea mi s-a spus ca nu e nicio problema de felul acesta ("stati linistit") dar avand in vedere ca este un decret pentru fiecare (nu un decret unic care sa ne contina pe toti) poate dura putin mai mult.
Prin urmare JOS DEZINFROMATORII!!!
Mentionez ca telefonul meu a avut drept "cerere principala" comunicarea termenului la care Presedintele Romaniei va semna decretele si doar ca "cerere accesorie" problema zvonului rauvoitor si alarmist care "circula" (fara alte precizari:D)
Doamna parea amuzata de o asemenea posibilitate. Precizez ca mi s-a dat legatura la "juridic" deci am vorbit cu o persoana din departamentul juridic al Administratiei Prezidentiale.
Scriu toate acestea intr-o stare de CALM , FIR-AR AL NAIBII!!!!!! (:D:D:D:D)
un mic ranjet delikat tuturor!!!