avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Ziceau ca "se semneaza" :D
Marchidane...:P:P:P
Vezi ca pe forumul asta sunt persoanele alea care au muncit mult de tot sa fie numiti magistrati. Daca te intereseaza, ai putea sa pui mana pe invatat, nu sa arunci "vrajeli" pe forum...:P:P:P:P
In cazul in care vei lua examenul (daca asta iti doresti...cu toate ca nu prea cred), iti doresc sa fii primul respins de presedinte!:P:P:P
Marghidane...:P:P:P
Alexandru, suna tu si scrie apoi pe forum. Asta doar asa..sa vada ca ne interesem si poate urgenteaza lucrurile.
ok
COMUNICAT DE PRESÃ
(18 martie 2011)

Preşedintele României, Traian Băsescu, a semnat vineri, 18 martie a.c., următoarele decrete:

• Decret privind supunerea spre ratificare Parlamentului a Acordului între România şi Republica Moldova în domeniul securităţii sociale, semnat la Bucureşti la 27 aprilie 2010;

• Decret privind supunerea spre ratificare Parlamentului a Acordului de împrumut (Al doilea împrumut pentru politici de dezvoltare) între România şi Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, semnat la Bucureşti la 2 februarie 2011 şi a modificării art. 3 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 98/2009 pentru ratificarea Acordului de împrumut (Primul împrumut pentru politici de dezvoltare) dintre România şi Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, semnat la Bucureşti la 1 septembrie 2009;

Legi promulgate:
• Decret privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.96/2010 pentru completarea art.8 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.37/2008 privind reglementarea unor măsuri financiare în domeniul bugetar;

• Decret pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanţei Guvernului nr.12/2010 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.162/2008 privind transferul ansamblului de atribuţii şi competenţe exercitate de Ministerul Sănătăţii către autorităţile administraţiei publice locale;

• Decret privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.55/2010 privind unele măsuri de reducere a cheltuielilor publice;

• Decret pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.90/2010 pentru modificarea şi completarea Legii nr.31/1990 privind societăţile comerciale;

• Decret pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.66/2009 pentru modificarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.217/2008 privind reluarea pentru anul 2009 a Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional;

• Decret pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.59/2009 pentru modificarea Legii nr.303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor şi pentru modificarea şi completarea Legii nr.317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii;

• Decret privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.51/2010 privind reglementarea unor măsuri pentru reducerea unor arierate din economie, precum şi alte măsuri financiare.

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)