salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
pt magiunel:
eu am citit jurisprudenta din doi in doi, si doar la penal si procedura penala. m-a ajutat mult la procedura penala, acolo am recunoscut aspectele studiate. la civil nu am citit nimic, insa mi-a spus un coleg ca 3 dintre spetele de la civil se regaseau in jurisprudenta ICCJ din 2005. la penal este mai usor de citit, eu la majoritatea spetelor nu am citit decat ideea principala prezentata la inceput direct de pe site. din pacate la civil nu merge asa, d aia am si abandonat.
pt. magiunel. nu am citit deloc deciziile ICCJ. tot ce pot spune este ca am observat la procedura civila multe spete ale caror raspunsuri nu se gaseau in tratate. una peste alta, am inteles de la un canditat care a si reusit, ca dupa ce a studiat jurisprudenta ICCJ a avut o nota cu doua puncte mai mare. asa ca, magiunel imprieteneste/te cat poti de bine cu jurisprudenta ICCJ, mai ales pe CPP,CP și CPC. acum imi dau seama ca ar fi trebuit sa fi facut si eu asta. totodata, sa acorzi multa atentie recursurilor in interesul legii.sa ai bafta!