avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
ElenaIB a scris:

pt. magiunel. nu am citit deloc deciziile ICCJ. tot ce pot spune este ca am observat la procedura civila multe spete ale caror raspunsuri nu se gaseau in tratate. una peste alta, am inteles de la un canditat care a si reusit, ca dupa ce a studiat jurisprudenta ICCJ a avut o nota cu doua puncte mai mare. asa ca, magiunel imprieteneste/te cat poti de bine cu jurisprudenta ICCJ, mai ales pe CPP,CP și CPC. acum imi dau seama ca ar fi trebuit sa fi facut si eu asta. totodata, sa acorzi multa atentie recursurilor in interesul legii.sa ai bafta!
MULŢUMESC MULT! CRED TOTUªI CÃ AI "TRÃIT PERICULOS", NECITIND DELOC JURISPRUDENŢA ÎCCJ! BAFTÃ MULTÃ ÎN CONTINUARE!
dragi colegi ce mai faceti?
in asteptarea sedintei CSM-ului? ati mai auzit ceva noutati?
mie mi s-a spus ca joi o sa fie sedinta CSM de validare a rezultatelor concursului,dupa care va aparea anuntul, dar ca putem sa depunem si mai devreme actele pt. buna reputatie, nu e nici o problema.
dar noi... astia inca ''incerti'' ......mai avem de asteptat....
Buna!! eu abia am produs caracterizarea. Maine ma duc pt cazierul judiciar si apoi cel fiscal si totodata voi inregistra si adresa pt datele din evidenta politiei..
ma intreb daca va mai fi testul psihologic anul asta..

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)