avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Multumin pentru raspuns Alexandru!
cupla:D. sa ne vedem sanatosi!;)
multumita colegilor care au sustinut testarea ne-am putut face o idee despre ce presupune aceasta. am inteles ca timpul alocat e putin pentru a raspunde la toate intrabarile, insa din ce stiu si eu de alti colegi, nu e nici o problema daca nu apuci sa raspunzi la toate intrebarile sau daca nu raspunzi corect la toate pe care apuci sa le faci. pe forumul din martie s-a spus ca daca faci jumatate din intrebari e bine, o colega care a luat in noiembrie 2009 mi-a spus ca e suficient sa faci 30-40% din intrebari. La intrebarile de personalitate toti au mentionat ca trebuie sa fim sinceri, iar daca comisia are nelamuriri cu privire la aceste intrebari, ele vor fi reluate la interviu, sub o forma sau alta.
Sa speram ca nu vom avea probleme si ne vom intalni cu totii la repartitie.
Oricum am observat ca la aceasta testare psihologica toti cei care au picat prima data au fost trecuti la reexaminare, oricum bafta tuturor!
salutare tuturor celor care incep "a doua runda de negocieri" cu CSM-ul :training:
puteti descarca gratuit teste de inteligenta asemanatoare celor care se dau la testarea de duminica (in special testele Peteanu, Toma, Kraepelin, Toulouse Pieron, BTPAC) accesand link/ul
[ link extern ]

bafta tuturor!
Sa profitam de sansa de a nu "beneficia" de noile reglementari in privinta examenului!
:luck:

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)